WordPress website laten maken? 

Een WordPress website laten maken is een goede strategie voor het opzetten van een succesvol online kanaal. Wij bouwen websites uitsluitend met WordPress. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben talloze klanten mogen helpen bij het ontwikkelen van een professionele website.

Werkwijze Gratis offerte
Image

WordPress website laten maken: Werkwijze

Werkwijze

Een professionele WordPress website laten maken? Dit is hoe we te werk gaan:

Gratis offerte
Kennismaking

Onder het genot van een bak koffie leren we elkaar kennen en luisteren we naar je wensen en eisen.

Voorstel

We sturen je een duidelijke offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent

Design

Onze designers maken een uniek en passend ontwerp dat aansluit bij je wensen en eisen

Ontwikkeling

We zorgen ervoor dat je website technisch goed in elkaar gezet wordt door onze experts

Feedback

We geven je de vrijheid en ruimte om feedback te geven tijdens en na het proces

Live gaan

We zetten de website voor je live en helpen je op weg voor een goede start!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het onderstaande formulier in en onze experts gaan aan de slag gaan om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Stap 1 van 4 - Website

Heb je al een website?

Wel of geen website:
Performance

Een razendsnelle WordPress website

Bij Bokmedia begrijpen we dat de snelheid van uw WordPress website van essentieel belang is voor een succesvolle online aanwezigheid.

Een trage WordPress website kan niet alleen een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring, maar kan ook leiden tot verlies van bezoekers en klanten. Daarom bieden we expertise in het optimaliseren van website snelheid, zodat uw bezoekers een snelle, responsieve en probleemloze ervaring hebben.

WordPress

Eenvoudig te beheren

Het beheren van een WordPress-website is eenvoudig en stressvrij, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. Met het intuïtieve beheersysteem van WordPress en onze trainingsvideo, kun je gemakkelijk de controle nemen over je website en deze moeiteloos updaten en aanpassen.

  • Geen technische kennis vereist
  • Makkelijk wijzigingen aanbrengen
  • Onbeperkt support

Wat je kunt verwachten:

Makkelijk te beheren
We bouwen je website in het WordPress CMS-systeem. Met dit eenvoudig te gebruiken systeem kun je zelf makkelijk pagina’s toevoegen, afbeeldingen en/of teksten wijzigen en hiermee je website verder uitbreiden.
Responsive
We ontwikkelen je website op een gebruiksvriendelijke manier voor alle beschikbare apparaten. Je bezoekers zullen altijd de allerbeste beleving hebben op je website!
Google vriendelijk
We zorgen ervoor dat je website voldoet aan alle kwaliteitseisen van Google. Ook koppelen we je website vrijblijvend aan verschillende Google integraties.
Professioneel design
We zorgen ervoor dat je website een professionele en unieke uitstraling heeft. Dat zorgt voor herkenbaarheid en onderscheiding ten opzichte van je concurrentie.
Snelheid
We zorgen voor een supersnelle website binnen de perken van Google PageSpeed, zodat je bezoekers gemakkelijk door de website heen kunnen navigeren.
Onbeperkt support
Bij Bokmedia zijn we 24/7 bereikbaar! Of dit nou overdag of in de nacht is, er is altijd een medewerker beschikbaar om je vragen aan te stellen.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bedrijven die gekozen hebben voor Bokmedia.

Ons werk

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS systeem (content management systeem) waarmee je gemakkelijk je website kunt beheren. Middels een overzichtelijke dashboard kun je gemakkelijk pagina’s aanmaken, wijzigen en/of verwijderen. Hier is geen technische/programmeer kennis voor nodig. Alles is in een fluitje van een cent op elk gewenst moment aanpasbaar.

Zelf je website beheren
Volledig eigendom van de website
Geen terugkerende kosten
Geen technische/programmeer kennis vereist

WordPress website laten maken FAQ

De kosten voor het laten maken van een WordPress website variëren tussen de €199,- en €50.000,-. afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, functionaliteiten, het aantal pagina’s en het webdesignbureau dat je kiest. Eenvoudige websites kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, terwijl complexere en op maat gemaakte websites meer kunnen kosten.

Bij het laten maken van een WordPress website zijn er enkele terugkerende kosten waaraan je niet kunt ontkomen. Dit zijn namelijk de kosten voor hosting en het domeinnaam van je website. Onze hosting pakketten beginnen al vanaf €9,- per maand. Een domeinnaam heb je bij ons al voor €1,- per maand.

Bij ons full service internetbureau streven we ernaar om onze diensten aan te bieden aan een breed scala aan klanten, waaronder individuen, bedrijven en organisaties. We geloven dat het hebben van een professionele en goed ontworpen website essentieel is voor elke entiteit die online aanwezig wil zijn en succesvol wil zijn in het digitale tijdperk.

We hebben een team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het creëren van op maat gemaakte WordPress websites. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites voor diverse klanten, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zodat we jouw WordPress website kunnen voorzien van moderne en innovatieve functies.

Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid pagina’s die je door ons wilt laten ontwikkelen en de complexiteit. Gemiddeld duurt het laten maken van een WordPress website 10 werkdagen.

Het onderhouden van je WordPress website is van cruciaal belang om je website goed te laten functioneren en te beschermen tegen hackers. Wij bieden een onderhoudspakket aan van €29,- per maand waarin we je WordPress website volledig onderhouden.

WordPress website laten maken?
WordPress website laten maken?
Ontvang een vrijblijvende offerte.
Vul het formulier in en onze experts gaan aan de slag gaan om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Stap 1 van 4 - Website

Heb je al een website?

Wel of geen website:

Stap 1 van 4 - Website

Heb je al een website?

Wel of geen website: