Vangkooiwinkel

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet

Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

Vangkooiwinkel kwam bij Bokmedia met een idee en een concept. Aan Bokmedia om dit online vorm te geven. De vraag hierin was een moderne website, alsmede de online strategie. Afgezien van deze twee eisen kreeg Bokmedia de vrije hand om dit vorm te geven. Lees hieronder hoe wij dit hebben gedaan!

Oplossing

Allereerst heeft Bokmedia zich gericht op een uitgebreid marktonderzoek. Hierin kwamen duidelijke kansen op het gebied van zoekmachine optimalisatie naar voren. In overleg met Vangkooiwinkel is hierin een duidelijk zoekwoordonderzoek gedaan. Deze hebben de basis gevormd van de websitestructuur en uiteindelijk ook het design.

De website is vervolgens geheel volgens de technische richtlijnen van Google vormgegeven, waarbij gedacht is aan structuur, crawlability, snelheid en algehele performance. Voor de gevonden zoekwoorden is relevante content geschreven, ook volgens de richtlijnen van Google en de bezoekers in het achterhoofd. Deze teksten zijn zowel wervend als informatief.

Nadat dit fundament was vormgegeven, kon Bokmedia zich richten op het gefaseerd uitbreiden van de autoriteit voor zowel homepagina als hoofdpagina’s van de producten. Door deze duurzame aanpak zijn na verloop van tijd zeer mooie resultaten behaald!

 

67% CTR

44% minder CPA

118% ROI

Review

“Ik wil Bokmedia bedanken voor het goed luisteren naar waar ik precies naar op zoek was. Ze hebben mijn idee goed in beeld gebracht en op basis hiervan verschillende ontwerpen gemaakt. Een zeer professioneel team dat echt weet waar ze mee bezig zijn. Mijn complimenten!”

Onze projecten

Alle projecten

Ontvang de nieuwste projecten in uw mailbox!