Sterkeschoenen

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet

Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

Eind 2018 heeft Sterkeschoenen Bokmedia benaderd voor het opzetten van een geheel nieuw concept. Het ging hier om een basisidee, dat nog praktisch vormgegeven diende te worden. Op deze geheel nieuw te maken webshop – er stond nog niets – diende uiteraard ook bezoekers te komen. Er is dan ook gekozen voor een geheel landelijke optimalisatie voor Google, waarbij in eerste instantie een testfase van 12 maanden is ingezet.

Oplossing

Om het project Sterkeschoenen tot een goed einde te brengen, heet Bokmedia allereerst een uitgebreid zoekwoordonderzoek uitgevoerd, op basis waarvan – in combinatie met het assortiment – vervolgens de websitestructuur is bepaald.

Nadat de structuur is uitgedacht, heeft Bokmedia de webshop vormgegeven. Hierbij is de webshop tevens getest op diverse technische componenten, waarbij deze direct aan vrijwel alle technische voorwaarden van Google voldeed. Denk hierbij aan snelheid, usability, crawlability en andere technische componenten.

Nadat de basis stond, heeft Bokmedia content voor de homepagina, de drie belangrijkste productcategorieën en de categorieën die hieronder vielen geschreven, welke vervolgens geoptimaliseerd zijn.

Tot slot is de autoriteit van de website gefaseerd uitgebreid, via bovengenoemde pagina’s. Dit is gedaan door middel van het vergaren van waardevolle, kwalitatieve links en het verspreiden van waardevolle content op praktische plekken, voorzien van geoptimaliseerde anchorteksten.

 

41% CTR

35% minder CPA

553% ROI

Review

“Bokmedia heeft mij geholpen met de vindbaarheid te verbeteren in de regio. Niet alleen hebben zij gedaan wat ze zeiden, maar kwamen ook steeds met nieuwe manieren om de markt aan te pakken. Professionele werkwijze.”

Onze projecten

Alle projecten

Ontvang de nieuwste projecten in uw mailbox!