Forsekoopjes

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet

Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

Alhoewel Forsekoopjes een geweldige naamsbekendheid had in de regio, en het vrijwel altijd goed haar best deed, lukte het Forsekoopjes maar niet haar online marketing van de grond te krijgen. De webshop trok vrijwel alleen maar traffic aan via branded searches, behaalde geen directe conversies.

Oplossing

Om bovenstaande uitdagingen te overkomen, heeft Bokmedia een plan bestaande uit 3 onderdelen opgezet;

  • Design
  • Optimalisatie
  • Online promotie

Allereerst heeft Bokmedia een gloednieuwe, moderne website opgezet voor Forsekoopjes. De speelse uitstraling sloot perfect aan op de toegankelijkheid en laagdrempeligheid die Forsekoopjes online uit wilde stralen. Ook na oplevering heeft Bokmedia periodieke wijzigingen aan het design uitgevoerd, om zodoende het conversiepercentage verder op te hogen.

Binnen de optimalisatie voor Google werd gekozen voor een klassieke SILO strategie, waarbij algemene zoekwoorden op de homepagina zijn verwerkt en specifieker zoekwoorden (zoektermen als binnenspeeltuin of waterspeeltuin) in een subcategorie zijn gezet. Tevens zijn alle technische- en indexeringsfouten zorgvuldig verholpen, om zodoende beter geïndexeerd te worden door Google.

Als online promotie werden klassieke linkbuilding strategieën gecombineerd met bewezen promotie strategieën. Op deze manier werden direct twee vliegen in één klap geslagen; niet alleen werd het non searched traffic verhoogd, ook werd de autoriteit van het domein flink vergroot.

 

67% CTR

44% minder CPA

118% ROI

Review

“Ik wil Bokmedia bedanken voor het goed luisteren naar waar ik precies naar op zoek was. Ze hebben mijn idee goed in beeld gebracht en op basis hiervan verschillende ontwerpen gemaakt. Een zeer professioneel team dat echt weet waar ze mee bezig zijn. Mijn complimenten!”

Onze projecten

Alle projecten

Ontvang de nieuwste projecten in uw mailbox!