Arganisch

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet

Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

We hebben voor Arganisch dat gespecialiseerd is in de verkoop van Arganolie, de vraag gekregen of we ze online volledig op de kaart konden zetten. Het bedrijf heeft ons de verantwoordelijkheid gegeven om een webshop te ontwikkelen en het volledige online marketing gedeelte uit handen te nemen. 

Oplossing

We ontwikkelde een op maat gemaakt design en webshop met een unieke huisstijl dat goed past bij het product. Dit deden we met het WordPress CMS systeem i.c.m. Woocommerce, waarmee ze zelf zeer gemakkelijk de webshop kunnen beheren. Voor het online marketing gedeelte hebben we samen met Arganisch gekeken naar een korte en lange termijn plan om de webshop goed te laten scoren in Google. Hiervoor delen we maandelijkse rapportages en geven we inzicht op de verbeterde prestaties. 

Maatwerk

 • Klantenkaart
  We hebben een puntensysteem ontwikkeld waarbij de klanten van Arganisch o.b.v. een klantenkaart punten kunnen verdienen. De punten kunnen bijvoorbeeld al verdiend worden bij het registreren van een account op de webshop of bij het doen van een aankoop. De punten worden vervolgens opgeslagen in de account van klant en kunnen later verzilverd worden om korting te krijgen op toekomstige aankopen. 
 • Nieuwsbrief
  We hebben een nieuwsbrief koppeling met Mailchimp ingericht. Nadat een bezoeker zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief ontvangt die periodiek de laatste nieuwtjes en acties direct in zijn mailbox.
 • Google analytics & tag manager
  Voor het marketing gedeelte hebben we Google analytics ingericht waarin ze kunnen bijhouden waar hun bezoekers daadwerkelijk vandaan komen. Daarnaast hebben we met Google tag manager ervoor gezorgd dat alle conversies op de webshop worden bijgehouden. 
 • Facebook pixel
  We hebben de Facebook pixel gekoppeld aan de webshop van Arganisch. Hiermee kunnen we ook alle conversies opslaan in de Facebook business manager. Met deze data kunnen we vervolgens onze campagnes nog strategischer opzetten om ervoor te zorgen dat we maximale conversie behalen.

65% CTR

20% minder CPA

494% ROI

Review

“Het team van Bokmedia heeft vanaf het begin een zeer duidelijke uitleg gegeven over wat we kunnen verwachten van de online wereld. Voorheen verkochten wij ons product enkel in fysieke winkels. Nu we de samenwerking met Bokmedia zijn aangegaan en ook online actief zijn, is de jaaromzet 5x groter geworden dan voorheen! Vanuit het volledige team van Arganisch willen we jullie ontzettend bedanken voor de geweldige support en alle kennis die jullie met ons hebben gedeeld.”

Onze projecten

Alle projecten

Ontvang nieuwe projecten in uw mailbox!