Arabischebruiloft

Laat ons u helpen uw bedrijf te laten groeien op het internet
Meer informatie nodig over onze diensten of liever een voorstel op maat? Vraag dan een vrijblijvend een gesprek of offerte aan!

De Opdracht

Een uitgebreid platform waarbij het vraag & aanbod voor de Arabische bruiloft branche bij elkaar wordt gebracht. Arabischebruiloft is een website waarop aanbieders advertenties kunnen plaatsen in verschillende categorieën. Bij het plaatsen van een advertentie heeft de aanbieder de mogelijkheid om informatie te tonen aan de bezoekers op vele verschillende manieren. Bezoekers kunnen op een eenvoudige manier zoeken naar advertenties o.b.v. categorieën en handige filters om de zoekresultaten te verfijnen.

Oplossing

We ontwikkelde de website in ons Professioneel pakket met allerlei verschillende maatwerk modules die we volledig op maat hebben gemaakt. Gebruikers kunnen zich gemakkelijk in één klik registreren d.m.v. een sociale media inlog module. Gebruikers kunnen rechtstreeks contact met elkaar opnemen in een real-time chat omgeving om de communicatie direct via de website te laten verlopen.

Maatwerk

  • Marktplaats systeem
    Bezoekers hebben de mogelijkheid om een account aan te maken. Hiervoor hebben we een Facebook integratie toegevoegd waarbij de bezoeker met 1 klik op de knop via Facebook een account kan aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt kan er zeer eenvoudig een advertentie geplaatst worden. In het account staat een volledig overzicht van alle geplaatste advertenties.
  • Chatsysteem
    Gebruikers kunnen hebben de mogelijkheid om met elkaar te chatten. Bij een advertentie kan een gebruiker klikken op de "Chatten" knop om een real-time chat conversatie te starten. Alle notificaties worden bijgehouden in ons zelf gemaakte notificatie systeem.

46% CTR

20% minder CPA

272% ROI

Review

“Een zeer gebruikersvriendelijke platform waarbij er echt is nagedacht vanuit het perspectief van zowel de bezoeker als de aanbieder. Ontzettend makkelijk om te gebruiken en om het overzicht in de website te bewaren! Top website.”

Our case studies

See all projects

Get new blog posts by email: