Een All-in webshop laten maken?
Dat is een stap in de juiste richting.

Een All-in webshop laten maken is een goede strategie voor het opzetten van een succesvol online verkoopkanaal. WooCommerce is ontwikkeld als verlengstuk van WordPress om je website te veranderen in een webshop. Wij zijn hierin gespecialiseerd en hebben talloze klanten mogen helpen bij het ontwikkelen van een professionele webshop.

Informatiedocument Gratis offerte
Image

Werkwijze

Een professionele All-in webshop laten maken? Dit is hoe we te werk gaan:

Gratis offerte
Kennismaking

Onder het genot van een bak koffie leren we elkaar kennen en luisteren we naar je wensen en eisen.

Voorstel

We sturen je een duidelijke offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent

Design

Onze designers maken een uniek en passend ontwerp dat aansluit bij je wensen en eisen

Ontwikkeling

We zorgen ervoor dat je webshop technisch goed in elkaar gezet wordt door onze experts

Feedback

We geven je de vrijheid en ruimte om feedback te geven tijdens en na het proces

Live gaan

We zetten de webshop voor je live en helpen je op weg voor een goede start!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul het onderstaande formulier in en onze experts gaan aan de slag gaan om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Stap 1 van 4 - Start

Heb je al een webshop?

Wel of geen website:

Wat onze klanten zeggen

Performance

Een razendsnelle webshop

Bij Bokmedia begrijpen we dat de snelheid van uw webshop van essentieel belang is voor een succesvolle online aanwezigheid.

Een trage webshop kan niet alleen een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring, maar kan ook leiden tot verlies van bezoekers en klanten. Daarom bieden we expertise in het optimaliseren van webshop snelheid, zodat uw bezoekers een snelle, responsieve en probleemloze ervaring hebben.

Webshop laten maken
Webshop laten maken
webshop laten maken
webshop laten maken
WooCommerce

Eenvoudig te beheren

Het beheren van een WooCommerce-webshop is eenvoudig en stressvrij, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. Met het intuïtieve beheersysteem van WordPress en onze trainingsvideo, kun je gemakkelijk de controle nemen over je webshop en deze moeiteloos updaten en aanpassen.

  • Geen technische kennis vereist
  • Makkelijk wijzigingen aanbrengen
  • Onbeperkt support

Betaalintegratie

Inclusief betaalintegratie

We begrijpen dat het bieden van een naadloze en veilige online betaalervaring van essentieel belang is voor uw bedrijf. Daarom integreren we graag de nieuwste en meest betrouwbare betaalmodules in uw website. Of u nu creditcardbetalingen, PayPal, iDEAL of andere populaire betaalmethoden wilt accepteren, wij zorgen ervoor dat uw website klaar is om moeiteloos transacties te verwerken.

Verzendintegratie

Inclusief verzendintegratie

 We begrijpen dat een soepele verzendprocedure van cruciaal belang is voor het succes van uw online bedrijf. Daarom integreren we graag geavanceerde verzendmodules in uw website, waarmee u gemakkelijk verzendopties kunt aanbieden, zoals tracking van pakketten, verschillende verzendmethoden en verzendkostenberekening op basis van locatie en gewicht.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bedrijven die gekozen hebben voor Bokmedia.

Ons werk

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Op zoek naar een webshop die jouw concurrenten overtreft? Ontvang een vrijblijvende offerte en zet de eerste stap naar online succes!

Gratis offerte aanvragen

Webshop laten maken FAQ

De kosten voor het laten maken van een webshop variëren tussen de €199,- en €50.000,-. afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, functionaliteiten, het aantal pagina’s en het webdesignbureau dat je kiest. Eenvoudige webshops kunnen variëren van enkele honderden tot duizenden euro’s, terwijl complexere en op maat gemaakte webshops meer kunnen kosten.

Bij het laten maken van een webshop zijn er enkele terugkerende kosten waaraan je niet kunt ontkomen. Dit zijn namelijk de kosten voor hosting en het domeinnaam van je webshop. Onze hosting pakketten beginnen al vanaf €9,- per maand. Een domeinnaam heb je bij ons al voor €1,- per maand.

Bij ons full service internetbureau streven we ernaar om onze diensten aan te bieden aan een breed scala aan klanten, waaronder individuen, bedrijven en organisaties. We geloven dat het hebben van een professionele en goed ontworpen webshop essentieel is voor elke entiteit die online aanwezig wil zijn en succesvol wil zijn in het digitale tijdperk.

We hebben een team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het creëren van op maat gemaakte webshops. We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van webshops voor diverse klanten, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën, zodat we jouw webshop kunnen voorzien van moderne en innovatieve functies.

Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals bijvoorbeeld de hoeveelheid pagina’s die je door ons wilt laten ontwikkelen en de complexiteit. Gemiddeld duurt het laten maken van een webshop 14 werkdagen.

Het onderhouden van je webshop is van cruciaal belang om je webshop goed te laten functioneren en te beschermen tegen hackers. Wij bieden een onderhoudspakket aan van €29,- per maand waarin we je webshop volledig onderhouden.

WooCommerce webshop laten maken?
WooCommerce webshop laten maken?
Ontvang een vrijblijvende offerte.
Vul het formulier in en onze experts gaan aan de slag gaan om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Stap 1 van 4 - Start

Heb je al een webshop?

Wel of geen website:

Stap 1 van 4 - Website

Heb je al een website?

Wel of geen website: