Al meer dan 100 ondernemers hebben gekozen voor onze professionele ALL-IN Starter pakket!

Als u kiest voor het Starter pakket dan kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende templates. Hierbij heeft u ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen uit talloze gratis functionaliteiten om uw website aantrekkelijker te maken. Het pakket wordt standaard geleverd met een SEO plugin om de vindbaarheid van uw nieuwe website te verbeteren.

Offerte aanvragen
https://bokmedia.nl/wp-content/uploads/2019/10/goedkope-website-3-500x500.png

Pakket specificaties:

Onze ALL-IN Starter pakket bevat allerlei verschillende gunstige voordelen. Geniet van een zeer kwalitatieve website met een hoop mogelijkheden en functies.

Kies uit één van de vele templates die jouw het meest aanspreekt. Onze medewerkers kunnen met u meedenken en u helpen om een template te kiezen die het best past bij uw onderneming. Het template beschikt over talloze functionaliteiten waar u volledig gratis uit kunt kiezen. U kunt ook kiezen uit verschillende modules van ons die u kunt gebruiken in het template, om uw website aantrekkelijker te maken voor uw doelgroep.
Voor de oplevering van uw website zullen we uw website SEO technisch klaar maken voor de verschillende zoekmachines. Dit doen we door een SEO plugin voor u in te richten die u gratis krijgt bij dit pakket. Voor de oplevering leggen we u uit hoe de SEO plugin precies werkt. Ook sturen we u een handleiding met tips & tricks over hoe u uw website beter kunt laten scoren in de zoekmachines.
Al onze templates zijn volledig schaalbaar op alle verschillende apparaten. Ook zijn alle elementen die u eventueel in de toekomst wilt gebruiken automatisch schaalbaar nadat u ze heeft toegevoegd aan uw website. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schaalbaarheid- problemen.
Wij maken uitsluitend gebruik van het krachtige open source CMS systeem WordPress. Alle inhoud van uw website kan onbeperkt en zeer gemakkelijk aangepast worden. Met één klik op de knop kunt u afbeeldingen, video's, linkjes en nog veel meer content toevoegen.
Voor het bouwen van uw website kunt u kiezen uit allerlei verschillende modules & functionaliteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zoekfunctie, fotogalerij, nieuws module, login & leden module en nog veel meer. Nadat u een keuze hebt gemaakt kunnen wij tijdens het bouwen de gekozen modules en functionaliteiten voor u toevoegen.

Liever een medewerker spreken?

Een website laten maken maar nog geen idee welk pakket het best bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers denken graag met u mee en geven u vrijblijvend advies op basis van uw wensen en eisen. Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Contact opnemen
//bokmedia.nl/wp-content/uploads/2019/10/footer_logo-2.png